top of page

Trio Fresco

- musikk til seremonier og eventer

 

Trenger du vakker og livlig musikk til bryllup eller en annen event?

Trio Fresco er en treblåstrio som spiller et bredt spekter av musikk innen både klassisk, tango, ragtimes m.m. De har lang erfaring med å opptre i seremonier og skaper alltid en stemningsfull atmosfære med musikk som er skreddersydd til enhver anledning.

Musikerene har alle høy musikkutdannelse fra Norges musikkonservatorier.

Trio Kina består av Sigrid Maria Inderberg på fløyter, Yu Miao på det kinesiske strenginstrumentet guzheng og kinesisk danser, YaDi. Trioen består av både musikk og dans  - en spennende forstilling inspirert av norsk og kinesisk folkemusikk.

Sigrid Maria Inderberg er utdannet klassisk fløytist fra Det Kgl Danske Musikkonservatoriet og har etter endt utdannelse jobbet som utøvende musiker både i inn og utland. Hun har spilt med asiatiske orkester som Guangzhou og Macau Symfoniorkester og spiller også en crossoversjanger med folkemusikk/ improvisasjon i blant annet folkemusikkbandet Barkjuk. Yu Miao er profesjonell utøver på guzheng og er kjent for sine mange samarbeid med internasjonale musikere. Hun kombinerer kinesisk tradisjonsmusikk med vestlige sjangre som klassisk, jazz og samtidsmusikk. Danseren Ya Di har mange års erfaring som profesjonell danser i Kina og har vunnet flere prestisjefylte konkurranser som blant annet Wenhua Director Price fra Chinese National Ministry of Culture. 

Barkjuk ble dannet i 2003 og spiller selvkomponert musikk i grenseland mellom flere sjangre, der nordisk folkemusikk og jazz/improvisasjon er primære inspirasjonskilder. Ensemblet har sitt utspring fra Musikkonservatoriet i Trondheim. Den spesielle besetningen og den varierte, åpne musikken gjør Barkjuk til noe unikt og et svært fleksibelt band.

Duo Gebs oppstod høsten 2017 og består av Christine Gebs på klassisk
gitar og Sigrid Maria Inderberg på fløyte. De er høyt utdannede
musikere, med bakgrunn fra NTNU Institutt for musikk i Trondheim og
det kongelige danske musikkonservatorium i København. Sammen har de
jobbet med repertoar fra klassisisme til tango og viser.

Prosjektet Duo og solo er en konsertturné hvor Duo Gebs spiller duo
-og soloverker av blant annet Jacques Ibert, Mauro Giuliani, Øistein
Sommerfeldt, Astor Piazzolla og Gabriel Faurè. Repertoaret går fra
wienerklassisisme, gjennom romantikken og over i tangoens verden.

CANDELA er et ”flamenco-band” med tilhørighet i Oslo, grunnlagt av gitarist Trond Folstad på begynnelsen av 1990-tallet.

Repertoaret er moderne flamencomusikk, med hovedvekt på instrumentallåter i tillegg til sangbaserte låter. 

Musikken preges av melodiøse partier, spennende harmonier, og spenstig rytmikk. Enkelte av låtene er i Rumba-takt, noe som gjør det mulig å svinge seg litt på dansegulvet.

Candela har vesentlig fornyet repertoar, med flere egne komposisjoner, så vel som utdrag og låter av våre forbilder som Paco de Lucia, Tomatito, Vicente Amigo, Niño Josele, og sanger av blant andre Manzanita.

Div musikk

bottom of page